سه شنبه 27 آذر 1397

حاضرین در سایت

ما 14 مهمان و بدون عضو آنلاین داریم

اطلاعیه شماره یک کمیته تدوین ضوابط واردات مواد و لوازم مصرفی صنعت سنگ

در پی برگزاری نخستین نشست اعضای کمیته «تدوین ضوابط واردات مواد و لوازم مصرفی صنعت سنگ» این کمیته طی اطلاعیه‌ای به تشریح شرایط تشکیل و مصوبات خود پرداخت.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی انجمن ملی سنگ ایران، متن این بیانیه که به امضای احمد شریفی، دبیر شورای سیاست‌گذاری صنعت سنگ کشور و دبیرکل انجمن ملی سنگ ایران رسیده، به شرح زیر است:

تولیدکنندگان، بازرگانان، واحدهای خدماتی و پشتیبانی

پیرو جلسه مورخ 97/09/06 در وزارت صنعت، معدن و تجارت و با حضور جناب آقای دکتر سرقینی و مدیران ارشد حوزه معاونت معدنی درخصوص رفع مشکلات و تنگناهای موجود در صنعت سنگ و گرانی و کمبود لوازم و مواد مصرفی واحدهای تولیدی، جناب آقای دکتر سرقینی برای رفع این مشکل تاکید فرمودند که واحدهای بازرگانی معتبر که تجربه لازم در تامین مواد و لوازم مصرفی را دارند با نظر انجمن‌ها و تشکل‌ها نسبت به واردات اقدام و انجمن‌ها و اتحادیه بر واردات و توزیع و قیمت نظارت داشته باشند.
به همین منظور اولین جلسه کمیته تدوین ضوابط واردات مواد و لوازم مصرفی صنعت سنگ روز شنبه مورخ 97/09/17 با حضور اعضای بخش خصوصی شورای سیاستگذاری و تعدادی از واردکنندگان و مصرف کنندگان تشکیل و نقطه نظرات کارشناسی طرفین مطرح و مقرر گردید جلسه بعدی کمیته روز شنبه 24/09/97 مورخ تشکیل گردد.
 کمیته مذکور در جلسه مورخ 97/09/24 بشرح زیر اتخاذ تصمیم به عمل آورد و مقرر گردید:

- مقرر گردید دبیرخانه شورای سیاست‌گذاری به عنوان متولی نگهداری اسناد، مدارک و مستندات مربوطه باشد.
- اعضای بخش خصوصی شورای سیاست‌گذاری کشور عضو کمیته تدوین ضوابط واردات و توزیع خواهند بود.
- واردکننده متعهد می‌گردد گارانتی‌های لازم درخصوص کیفیت محصول را به کمیته ارائه نماید.
- فروشنده متعهد و ملزم است در خصوص قیمت کالاهای وارداتی نظر و موافقت کمیته را اخذ نماید. بدیهی است قیمت فروش توسط کمیته تعیین خواهد شد.
- کالا از برندهای معتبر خریداری شود و یا فروشنده به لحاظ کیفیت به تایید کمیته برسد.
- توزیع اقلام وارداتی با نظارت کمیته و همکاری اتحادیه‌ها صنفی استانی انجام شود.
- لیست واردکننده‌ها می‌بایست به تأیید کمیته برسد و همچنین پروفرم‌های مربوطه

با عنایت به مراتب فوق از کلیه واردکنندگان لوازم و اقلام مصرفی واحدهای فراوری و معدنی صنعت سنگ درخواست می‌شود در صورت تمایل به همکاری در این زمینه با دبیرخانه شورای سیاست‌گذاری واقع در انجمن سنگ ایران مکاتبه و درخواست خود را کتبا اعلام نمایند. ضمناَ از کلیه مصرف‌کنندگان اینگونه اقلام نیز درخواست می‌شود مشکلات و پیشنهاد خود را به دبیرخانه شورای سیاست‌گذاری ارسال نمایند.

احمد شریفی-دبیر شورای سیاست‌گذاری صنعت سنگ کشور

تأکید بر ادامه فعالیت کمیته جذب در چهارمین جلسه هیئت مؤسس انجمن سنگ استان تهران

چهارمین جلسه هیئت مؤسس انجمن سنگ استان تهران روز شنبه، 24 آذرماه 1397 ساعت 9 صبح در ساختمان اداری شهرک صنعتی شمس‌آباد برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی انجمن ملی سنگ ایران، در این جلسه که 20 نفر از اعضای هیئت مؤسس در آن حاضر بودند، در ادامه جلسه هفته پیش، درباره گروه‌های صنفی که می‌توانند به انجمن بپیوندند بحث و گفت‌وگو شد.
همچنین جهت تأمین نظر اتاق بازرگانی استان تهران مقرر شد 20 نفر از اعضای دارای کارت بازرگانی صنعت سنگ استان به هیئت مؤسس بپیوندند. همچنین دبیرخانه انجمن ملی سنگ ایران پذیرفت برای تسهیل جذب اعضا در انجمن سنگ استان تهران، امکاناتی را برای متقاضیان کارت بازرگانی اتاق بازرگانی تهران در نظر بگیرد.
با توجه به تأکید حاضران بر افزایش تعداد اعضای هیئت مؤسس و اعضای دارای حق رأی انجمن سنگ استان تهران، مصوب شد که کمیته جذب هیئت مؤسس یک بار دیگر به ریاست امیرسامان میرزایی فعالیت خود را آغاز کند و با هدف‌گذاری جذب 200 نفر طی سه هفته آینده، برنامه‌های خود را انجام دهد.
در پایان مقرر شد که جلسه بعدی هیئت مؤسس سه هفته دیگر در ساختمان اداری شهرک صنعتی شمس‌آباد برگزار شود.

بررسی موانع صادرات به هند در دفتر انجمن سنگ ایران

خبرگان و صادرکنندگان صنعت سنگ برای بررسی فرصت‌ها و موانع بازار کشور هند فردا گرد هم می‌آیند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی انجمن سنگ ایران، جلسه هم‌اندیشی فعالان صنعت سنگ تزئینی با موضوع فرصت‌ها و موانع بازار هند فردا، یکشنبه ششم آبان‌ماه از ساعت 9 صبح در دفتر مرکزی انجمن سنگ ایران برگزار می‌شود.

پیرو اهمیت صادرات در شرایط اقتصادی کنونی کشور و لزوم ارزآوری هر چه بیشتر، انجمن سنگ ایران بنابه وظیفه ذاتی خود، میزبان فعالان عرصه سنگ تزئینی خواهد بود تا با هم‌افزایی اعضای انجمن بستر تعامل با بازارهای مختلف جهانی هر چه بیشتر فراهم شود. توجه به فرصت نمایشگاه‌های سالانه در هند و بررسی کارنامه برندهای ایرانی در این بازار در سنوات گذشته و همچنین موانع عدم استفاده بهینه ایران از این بازار از جمله موضوعات دستور کار این هم‌اندیشی است.

برگزاری دوره آموزشی ویژه مدیران صنعت سنگ

به همت انجمن سنگ ایران، دوره پنجم آموزشی با عنوان «تکنیک‌های کاربردی جهت مدیریت بحران‌های مالی» برگزار می‌شود.

به گزارش سایت انجمن سنگ ایران، این دوره که ویژه مدیران صنعت سنگ و مسئولین مالی است، در روز دوشنبه، سی‌ام مهرماه 97 از ساعت 9 الی 12 در محل شهرک صنعتی شمس‌آباد تهران برگزار خواهد شد.

رامین جعفری علمداری، عضو هیئت علمی دانشگاه و علی نادری زنجانی، کارشناس ارشد حسابداری و مدرس سازمان فنی و حرفه‌ای دو مدرس این دوره خواهد بود.

علاقمندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام، با شماره تلفن‌های 9-88743595-021 تماس بگیرند.

ارسال ديدگاه (0 ديدگاه)

تأکید بر نقش نهادهای مدنی در عبور از بحران اقتصادی در هم‌اندیشی اعضای انجمن سنگ ایران

جلسه مشترک اعضای هیئت مدیره انجمن سنگ ایران و اعضای کمیسیون‌های این انجمن، صبح امروز، یکشنبه بیست‌ودوم مهرماه در دفتر مرکزی انجمن سنگ ایران برگزار شد.

به گزارش سایت انجمن سنگ ایران، در این جلسه که با استقبال اعضا کمیسیون‌های سه‌گانه انجمن یعنی کمیسیون «اکتشاف و استخراج معادن»، کمیسیون «اقتصادی و توسعه صادرات» و کمیسیون «فرآوری و ارتقا تکنولوژی» روبرو شده بود، ابتدا رؤسای کمیسیون‌ها گزارشی درباره عملکرد کمیسیون‌های خود دادند و سپس حاضران هر کدام، پیرامون دغدغه‌های خود ازجمله درباره شکل و نوع رابطه انجمن با دولت و نهادهای مرتبط، چگونگی فعالیت در شرایط اقتصادی کنونی، جایگاه نهادهای مدنی در توسعه اقتصادی و همچنین راهکارهای توسعه سازمانی و تسهیل روابط بین اعضا و ارکان انجمن برای پیشبرد اهداف صنفی به ایراد سخن پرداختند.

پس از سخنان حاضران، ابوالقاسم شفیعی، رئیس هیئت مدیره و احمد شریفی، دبیرکل انجمن سنگ ایران ضمن ارائه گزارشی از فعالیت‌های انجمن سنگ ایران و پاسخ‌هایی به برخی ابهامات و سؤالات اعضا، به جمع‌بندی نظرات شرکت‌کنندگان این جلسه هم‌اندیشی پرداختند.

گفتنی است، گزارش مشروح این جلسه متعاقبا روی سایت انجمن سنگ ایران قرار خواهد گرفت.