جمعه 28 دي 1397

حاضرین در سایت

ما 6 مهمان و بدون عضو آنلاین داریم

اطلاعیه شماره یک کمیته تدوین ضوابط واردات مواد و لوازم مصرفی صنعت سنگ

در پی برگزاری نخستین نشست اعضای کمیته «تدوین ضوابط واردات مواد و لوازم مصرفی صنعت سنگ» این کمیته طی اطلاعیه‌ای به تشریح شرایط تشکیل و مصوبات خود پرداخت.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی انجمن ملی سنگ ایران، متن این بیانیه که به امضای احمد شریفی، دبیر شورای سیاست‌گذاری صنعت سنگ کشور و دبیرکل انجمن ملی سنگ ایران رسیده، به شرح زیر است:

تولیدکنندگان، بازرگانان، واحدهای خدماتی و پشتیبانی

پیرو جلسه مورخ 97/09/06 در وزارت صنعت، معدن و تجارت و با حضور جناب آقای دکتر سرقینی و مدیران ارشد حوزه معاونت معدنی درخصوص رفع مشکلات و تنگناهای موجود در صنعت سنگ و گرانی و کمبود لوازم و مواد مصرفی واحدهای تولیدی، جناب آقای دکتر سرقینی برای رفع این مشکل تاکید فرمودند که واحدهای بازرگانی معتبر که تجربه لازم در تامین مواد و لوازم مصرفی را دارند با نظر انجمن‌ها و تشکل‌ها نسبت به واردات اقدام و انجمن‌ها و اتحادیه بر واردات و توزیع و قیمت نظارت داشته باشند.
به همین منظور اولین جلسه کمیته تدوین ضوابط واردات مواد و لوازم مصرفی صنعت سنگ روز شنبه مورخ 97/09/17 با حضور اعضای بخش خصوصی شورای سیاستگذاری و تعدادی از واردکنندگان و مصرف کنندگان تشکیل و نقطه نظرات کارشناسی طرفین مطرح و مقرر گردید جلسه بعدی کمیته روز شنبه 24/09/97 مورخ تشکیل گردد.
 کمیته مذکور در جلسه مورخ 97/09/24 بشرح زیر اتخاذ تصمیم به عمل آورد و مقرر گردید:

- مقرر گردید دبیرخانه شورای سیاست‌گذاری به عنوان متولی نگهداری اسناد، مدارک و مستندات مربوطه باشد.
- اعضای بخش خصوصی شورای سیاست‌گذاری کشور عضو کمیته تدوین ضوابط واردات و توزیع خواهند بود.
- واردکننده متعهد می‌گردد گارانتی‌های لازم درخصوص کیفیت محصول را به کمیته ارائه نماید.
- فروشنده متعهد و ملزم است در خصوص قیمت کالاهای وارداتی نظر و موافقت کمیته را اخذ نماید. بدیهی است قیمت فروش توسط کمیته تعیین خواهد شد.
- کالا از برندهای معتبر خریداری شود و یا فروشنده به لحاظ کیفیت به تایید کمیته برسد.
- توزیع اقلام وارداتی با نظارت کمیته و همکاری اتحادیه‌ها صنفی استانی انجام شود.
- لیست واردکننده‌ها می‌بایست به تأیید کمیته برسد و همچنین پروفرم‌های مربوطه

با عنایت به مراتب فوق از کلیه واردکنندگان لوازم و اقلام مصرفی واحدهای فراوری و معدنی صنعت سنگ درخواست می‌شود در صورت تمایل به همکاری در این زمینه با دبیرخانه شورای سیاست‌گذاری واقع در انجمن سنگ ایران مکاتبه و درخواست خود را کتبا اعلام نمایند. ضمناَ از کلیه مصرف‌کنندگان اینگونه اقلام نیز درخواست می‌شود مشکلات و پیشنهاد خود را به دبیرخانه شورای سیاست‌گذاری ارسال نمایند.

احمد شریفی-دبیر شورای سیاست‌گذاری صنعت سنگ کشور