تصمیم‌گیری درباره نمایشگاه شیامن در سومین جلسه کمیته روابط بین‌الملل

سومین جلسه کمیته ارتباطات بین‌الملل در دفتر مرکزی انجمن ملی سنگ ایران برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی انجمن ملی سنگ ایران، در این جلسه که با حضور احمد شریفی، کاوه فاضل، سیامک حاج‌سیدجوادی، امیر بهرامی و مصطفی پهلوانی و همچنین حضور مجازی سینا اشتری و محمدرضا قویدل برگزار شد، بیشتر زمان جلسه به مسئله کم و کیف حضور انجمن سنگ در نمایشگاه شیامن چین تخصیص یافت.

در ابتدای جلسه، احمد شریفی، دبیرکل انجمن درباره چگونگی اخذ یک غرفه 30 متری به صورت رایگان از سوی مجری این نمایشگاه در ایران توضیحاتی داد و آن را فرصتی برای به نمایش گذاردن ظرفیت‌های صنعت سنگ کشور و به خصوص اعضای انجمن دانست.

در ادامه جلسه، طراحی غرفه، نمایندگان انجمن در غرفه و محتوای قابل توزیع در غرفه انجمن به بحث گذاشته شد و مقرر شد متناسب با میزان استقبال معادن و کارخانجات ایرانی، برنامه‌های مصوب اجرا شود.

تهیه و توزیع کتابچه با موضوع معرفی بازار سنگ ایران و اعضای انجمن، تهیه محتوای تبلیغاتی دیجیتال که به صورت فلش در اختیار بازدیدکنندگان قرار بگیرد، جمع‌آوری نمونه سنگ‌های 10در10 برای به نمایش گذاشتن آنها از جمله برنامه‌های مصوب برای غرفه ایران در نمایشگاه شیامن بود که می‌تواند در نمایشگاه ازمیر ترکیه نیز مورد استفاده قرار گیرد.

اعضای کمیته همچنین بر لزوم استفاده از شبکه اجتماعی «وی چت» برای آن دسته از شرکت‌ها که می‌خواهند با طرف‌های چینی ارتباط برقرار کنند، تاکید کردند.

جلسه بعدی کمیته روابط بین‌الملل انجمن ملی سنگ ایران در ساعت 13 روز پنجشنبه برگزار خواهد شد.

پاسخ دهید