کمیسیون زیربنایی و تولیدی مجمع تشخیص مصلحت نظام در جلسه‌ای سیاست‌های کلی معدن را مورد تنقیح و بازنگری قرار داد.

کمیسیون زیربنایی و تولیدی مجمع تشخیص مصلحت نظام به منظور تنقیح و بازنگری در سیاست‌های کلی معدن (ابلاغی سال ۱۳۷۹) تشکیل جلسه داد.

در جلسه اخیر که به ریاست حجت‌الاسلام غلامرضا مصباحی مقدم و با حضور جمعی از اعضای مجمع، نمایندگانی از وزارت صنعت، معدن و تجارت و بخش خصوصی برگزار شد، گزارشی از ظرفیت معادن کشور و موقعیت زمین‌شناسی ایران، پژوهش‌های جامع انجام گرفته در خصوص اکتشاف معادن، فرصت‌ها و توانمندی‌ها، عملکرد فعالان این صنعت و عمده چالش‌ها و تنگناهای بخش معدن توسط کمیته‌های تخصصی کمیسیون زیربنایی و تولیدی دبیرخانه مجمع و معاون معادن و فراوری مواد وزارت صنعت، معدن و تجارت ارائه شد.

تهیه و تدوین اطلس جامع معادن کشور، تدوین فلسفه و مبانی نظری استخراج و بهره‌برداری از معادن، جلوگیری از خام‌فروشی، استفاده از آخرین تجهیزات، فناوری‌ها و تکنولوژی‌های حفاری، تربیت و آموزش نیروی انسانی متخصص دانشگاهی، تقویت رشته‌های دانشگاهی زمین‌شناسی و تقویت رابطه صنعت و دانشگاه، توجه ویژه به تکمیل فرایند اکتشافات معدنی، تعیین نحوه مالکیت و سرمایه‌گذاری در بخش معدن، کاهش تصدی‌گری دولت و بخش عمومی بر اساس اصل ۴۴ قانون اساسی، ضرورت برداشت صیانتی از معادن با توجه به تجدید ناپذیر بودن منابع معدنی و تأمین انرژی واحدهای زنجیره تولیدات معدنی، از موضوعاتی بود که توسط اعضا مورد بحث قرار گرفت.

با توجه به کمبود وقت، ادامه بحث و بررسی در خصوص این موضوع، به جلسه آتی کمیسیون موکول شد.

سعید جلیلی، محمدرضا باهنر، حجت الاسلام مجید انصاری، حجت‌الاسلام محمود محمدی عراقی، سیدمصطفی میرسلیم، محمد فروزنده و علی‌اکبر احمدیان در این جلسه حضور داشتند.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.