جلسه ماهانه هیئت مدیره انجمن سنگ ایران برگزار شد و محورهای این جلسه شامل:

– ارائه گزارش دبیر انجمن از پیگیری مصوبات هیئت مدیره در ماه گذشته از جمله موضوع عدم صدور ویزا برای غرفه داران در نمایشگاه جیپور هند، پیگیری موضوع ماده 21 حفاظت از خاک که منجر به بلوکه شدن سنگ های ساختمانی در گمرکات شده، پیگیری موضوع حذف مدرک تحصیلی از شرایط عضویت اتاق های استانی ، پیگیری برگزاری جلسه شورای سیاستگذاری و جلسه با معاونت معدنی وزارت صمت و …؛

– ارائه نکاتی از جلسه رئیس انجمن با روسای هیئت مدیره تشکل های صنفی صنعت سنگ در استان اصفهان درخصوص تاسیس شعب استانی و تشکیل هیئت امنا؛

– بحث و برنامه‌ریزی درخصوص تدوین طرح جامع صنعت سنگ تزئینی کشور و ارائه به ایمیدور جهت تامین مالی پروژه و نظارت انجمن و برگزاری جلسات مستمر در این زمینه؛

– برنامه ریزی جهت انجام هماهنگی های لازم و ارسال مکاتبات برای تشکل های صنفی سنگ بمنظور تشکیل هیئت امنا با دعوت از خبرگان صنعت سنگ تزئینی کشور در استان های سنگی؛

– بحث و بررسی موضوعات مطروحه جهت جلسه آتی با معاونت معدنی وزارت صمت از جمله حقوق دولتی، ماشین‌آلات، احیای شورای سیاستگذاری، حمایت از نمایشگاه های داخلی و خارجی و … ؛

– بحث و بررسی درخصوص تمدید تفاهم نامه فی مابین انجمن سنگ ایران و صندوق بیمه سرمایه گذاری فعالیت های معدنی جهت تسهیل روند اخذ تسهیلات برای بخش های معدنی و فراوری صنعت سنگ؛

– بحث و بررسی درخصوص موضوع حذف مدرک تحصیلی که با پیگیری های صورت گرفته و مکاتبه اخیر اتاق بازرگانی ایران مقرر گردید جلسه ای با معاونت تشکل ها و معاونت کسب و کارهای اتاق بازرگانی برگزار شود.