یک عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی گفت: در بودجه سال ۱۴۰۲ باید بر به روزرسانی تکنولوژی استخراج و اکتشاف معادن تمرکز کرد چراکه الان از تکنولوژی دانش ۳۰ سال قبل دنیا استفاده میکنیم.
به گزارش ایسنا، فرهاد طهماسبی در رابطه با اولویتهای حوزه صنایع و معادن در بودجه سال ۱۴۰۲ و برنامه هفتم توسعه بیان کرد: در قانون برنامه هفتم توسعه باید فرایند بلندمدتی را تعریف و نقاط خاصی را برای صنعت و معدن تعریف و پیش بینی کنیم که بعد از پایان برنامه به آن نقطه برسیم.
نماینده مردم نیریز و استهبان در ادامه تصریح کرد: دولت در لایحه بودجه برای حوزه صنعت و معدن از جمله دانش بنیان ها اعتبارات خوبی در نظر گرفته است اما متاسفانه در بودجه سهم بخش عمرانی بیشتر کسر شده و هر سال لاغر می شود و کاهش پیدا میکند و دولت فقط بودجه هزینهای حقوق و دستمزد را پرداخت میکند.
طهماسبی با بیان اینکه دولت امروز خیلی بزرگ شده و در کوچک سازی هیچ کاری نکردهایم، گفت: فعلا دولت در استخدامهای کارکنان تا حدودی موفق بوده که استخدام را کاهش داده، اما از سوی دیگر در ارائه خدمات با مشکل مواجهیم، بنابراین باید یک سری برنامهریزیهای اینچنینی در لایحه بودجه و به خصوص قانون برنامه با نگاه کوچک کردن بدنه دولت انجام شود.
این عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در خصوص برنامه ریزی برای حوزه صنعت و معدن هم تاکید کرد: در این حوز ها در بحث معدن باید اکتشافات خوب و دقیق را داشته باشیم، چراکه اکتشافات نداریم. همچنین در حوزه دانش بنیانها در بخش ماشینآلات معدنی، اکتشافات و استخراج فعال شوند.
طهماسبی در پایان گفت: همچنین باید تکنولوژی استخراج را در کشور به روز کنیم، چراکه در حال حاضر از تکنولوژی دانش ۳۰-۲۰ سال پیش دنیا به عنوان تکنولوژی استخراج و اکتشاف استفاده می کنیم که در این زمینه عقب هستیم، لذا در این زمینهها به هر شکلی باید برنامهریزی شود و بودجه هم تمرکزش روی این مسائل قرار گیرد.