ماده 21 قانون حفاظت از خاک به عنوان یکی از چالش پیشروی فعالان صنعت سنگ کشور بود که با توجه به پیگیری‌های صورت گرفته از سوی انجمن سنگ ایران و طرح در جلسات برگزار شده با معاونت معدنی وزارت صمت مشکل ماده 21 قانون حفاظت از خاک در خصوص سنگ مرتفع گردید.

در نامه معاون معادن و فرآوری وزارت صمت به مدیرکل دفتر مقرارت صادرات و واردات سازمان توسعه تجارت ایران آمده است: پیرو نامه شماره ۶۰/۱۱۷۷۵۰ مورخ ۱۰ مردادماه سال ۱۴۰۱ در خصوص فهرست کد تعرفه‌های صادرات مواد معدنی موضوع ماده ۲۱ قانون حفاظت از خاک، به پیوست فهرست جایگزین (بروز شده) جهت انعکاس به گمرک جمهوری اسلامی ایران جهت اقدام ارسال می‌گردد. مقتضی است هماهنگی لازم با گمرک جمهوری اسلامی ایران به منظور امکان اخذ گزارش به صورت دوره سه ماهه و یا گزارش الکترونیک بر خط صادرات مواد معدنی به همراه اطلاعات صادرکنندگان برای این معاونت و دفتر صنایع معدنی فراهم گردد.
ضمنا این نامه جایگزین نامه شماره ۶۰/۱۱۷۷۵۰ مورخ ۱۰ مردادماه ۱۴۰۱ می‌گردد و از این تاریخ در خصوص مواد معدنی موضوع ماده ۲۱ مطالبق تعرفه‌های پیوست اقدام نمایند.