تعویق زمان مجمع انجمن ملی سنگ ایران

با تصمیم هیئت مدیره مجمع عادی انجمن ملی سنگ ایران به تعویق افتاد.
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی انجمن ملی سنگ ایران، در پی این تصمیم، روابط عمومی انجمن اطلاعیه‌ای را جهت تنویر افکار عمومی به شرح زیر منتشر کرد:

پیرو تأکیدات اتاق بازرگانی ایران بر اینکه اصلاح اساسنامه و عضویت اعضای انجمن در این اتاق پیش‌نیاز برگزاری مجمع عادی و انتخابات هیئت مدیره جدید است، این دو موضوع در دستور کار هیئت مدیره و دبیرخانه انجمن ملی سنگ ایران قرار گرفت.
مجمع فوق‌العاده انجمن برای اصلاح اساسنامه در روز دهم بهمن‌ماه با موفقیت انجام شد و با رایزنی‌های صورت گرفته، تسهیلاتی جهت عضویت اعضای انجمن از سوی اتاق بازرگانی ایران ارائه و دبیرخانه انجمن نیز خود بانی اجرای فرآیند عضویت اعضای خود در اتاق بازرگانی شد تا مجمع عادی و انتخابات هیئت مدیره در روز چهارم اسفندماه جاری برگزار شود.
با این حال و به دلیل نزدیکی به زمان برگزاری انتخابات هیئت مدیره اتاق بازرگانی ایران که روز یازدهم اسفندماه برگزار خواهد شد، ارائه تسهیلات از سوی اتاق متوقف و روند عضویت اعضا به حالت زمان‌بر سابق بازگشت.
بر این اساس، هیئت مدیره انجمن ملی سنگ ایران در جلسه صبح امروز، یکشنبه ۲۸ بهمن‌ماه، با تأکید بر اهمیت حفظ حقوق تک تک اعضای انجمن برای حضور در مجمع و داشتن حق رأی که منوط به اخذ کارت بازرگانی است، تصمیم گرفت تا با تعویق تاریخ مجمع، زمینه حضور حداکثری اعضا در مجمع و انجام فرآیندهای انتخاباتی را بیش از پیش فراهم نماید.
زمان جدید برگزاری مجمع و همچنین ثبت نام از نامزدهای انتخابات هیئت مدیره متعاقبا و پس از هماهنگی با اتاق بازرگانی ایران اعلام می‌شود.