با توانمندی رقبیان آشنا می شویم

در آستانه برگزاری دومین نمایشگاه معادن و صنایع فلزات غیر آهنی(اکتشاف، استخراج و فراوری) مطرح شد: با توانمندی رقیبان آشنا می شویم / آگاهی از نقاط قوت و ضعف
عزیز میرزاییان رئیس کمیسیون معدن انجمن سنگ ایران که از شرکت کنندگان دومین نمایشگاه معادن و صنایع فلزات غیرآهنی است در گفتگو با روزگار معدن عنوان کرد: نمایشگاه غیرآهنی ها مزیت های خاصی دارد که شامل تبادل اطلاعات،آشنایی با قابلیت ها و توانمندی های صنایع و معادن گوناگون از جمله سنگ است. با شرکت در این نمایشگاه می توان نقاط قوت و ضعف مربوط به بخش تولید و فراوری آشنا شد ، از فناوری روز و دستاوردهای جدید در افزایش بهره وری آگاهی یافت و مزیت های بسیار دیگری که می تواند به بهبود روند کار کسانی که در این حوزه هستند ، کمک کند. او تاکید کرد : با شرکت در نمایشگاه مشکلات و نقاط ضعف بخش معدن بررسی و پیشنهادها و راهکارهای خوبی مطرح می شود که می تواند به اصلاح و ارتقای هر مجموعه معدنی کمک کند. با توجه به اینکه ۶۴ نوع ماده معدنی در کشور داریم ، وقتی از نزدیک با فعالان حوزه خود تعامل برقرار کنیم ، با کوله باری از تجربه نمایشگاه را ترک می کنیم.
دبیر انجمن معدنکاران استان مرکزی درباره اهمیت نمایشگاه غیرآهنی ها گفت : آهن تا دهه ۷۰ بینهایت مهم بود این در حالی است که با توجه به تنوع مواد معدنی ما باید به مواد دیگر معدنی نیز اهمیت می دادیم. خوشبختانه از دهه ۷۰ توانسته ایم مواد معدنی دیگر از جمله سنگ را به روش مکانیزه استخراج کنیم که نشان می دهد این صنعت رشد مناسبی داشته است. خوشبختانه تا به امروز تعداد سرمایه گذاران بخش خصوصی در این حوزه افزایش پیدا کرده است. او تاکید کرد : غیر فلزی ها هم مهم هستند و باید آنها را با برگزاری نمایشگاه و نشست های تخصصی مطرح کنیم. ما باید سعی کنیم و تدابیری بیندیشیم تا غیرآهنی ها را به بازار جهانی وارد کنیم.

منبع : روزنامه روزگار معدن

۹۸/۱۰/۱۴