پیام تسلیت هیئت مدیره انجمن سنگ ایران

متن پیام هیئت مدیره انجمن سنگ ایران در پی درگذشت ریاست محترم هئیت مدیره انجمن سنگ ایران مرحوم حاج ابوالقاسم شفیعی در اوایل سال ۱۳۹۹ :

انالله و انا الیه راجعون

ضایعه از دست دادن بزرگ مردی که از همه ابعاد کامل بود برای صنعت سنگ و اقتصاد کشور بسیار دردناک و غیرقابل جبران است.

او فقط یک کارآفرین نبود، در خدمت به مردم و امور خیریه هم بی بدیل بود. او تاریخ اسلام و تاریخ ادیان را خوب می شناخت و هر بار که با او هم صحبت می شدیم مطالبی تازه می آموختیم.

تا زنده بود قدرش را نمی دانستیم و این گوهر گرانبار را خوب نمی شناختیم.  در طول مدت مدید هم نشینی درجلسات هیئت مدیره انجمن سنگ ایران با این عزیز سفر کرده خوبی ، بزرگی ، محبت پدرانه ، تواضع ، فروتنی و جامع نگری سرلوحه رفتار او بود عشق به امام حسین (ع) و اهل بیت علیهم السلام در تمام وجودش عجین بود و نهایتاَ نیز در شب مبعث پیامبر خوبی ها حضرت محمد مصطفی(ص) به لقاءالله پیوست.  هرچند حاج قاسم عزیز از بین ما رفت اما همواره در یاد و خاطره ها زنده و ابدی خواهد ماند.

خدایش رحمت کند و توفیق عنایت کند که از این الگویی که دارای همه کمالات و حسنات بود درس بگیریم و اینگونه افراد را در زمان حیاتشان بشناسیم و نه بعد از مرگشان.

این ضایعه بزرگ را به جامعه کارآفرینی و جامعه خیرین کشور و خانواده بزرگوارشان تسلیت عرض می کنیم و از خداوند متعال مغفرت و جایگاه رفیع در بهشت رضوان را برایشان آرزومندیم.

هیئت مدیره انجمن سنگ ایران