نشست خبری با موضوع آیین رونمایی از پوستر فستیوال ملی طراحی سنگ ایران ” ساخته های سنگی کوچک مقیاس” با حضور اعضای هیئت مدیره انجمن سنگ ایران ، اعضای کمیسیون هنر و معماری انجمن سنگ ایران ، اعضای شورای سیاستگذاری فستیوال و اصحاب رسانه روز یکشنبه 99/11/12 در محل خانه تشکل ها برگزار شد.

در این نشست تمامی سخنرانان بر لزوم ورود جدی و هدفمند به حوزه هنر و معماری در صنعت سنگ تزئینی کشور بمنظور ارتقای سطح کمی و کیفی محصولات سنگ تزئینی تاکید داشتند.

در این جلسه «ایمان علاقه بند» رئیس انجمن سنگ ایران بیان داشت : جمهوری اسلامی ایران همواره در بین تولیدکنندگان شاخص این صنعت جای داشته، اما در زمینه صادرات به سهم مناسب از بازار دست نیافته و اکنون یک گام جدید در قالب عرضه ساخته‌های سنگی را در بازار های بین‌المللی دنبال می‌کند. وی اضافه کرد: انجمن سنگ ایران با طراحی کمیسیون معماری و هنر خود در مسیر بازیابی و منسجم ساختن هنرمندان در بخش دست ساخته های سنگی است که تولیدات این بخش در معرض نمایش داخل و خارج قرار خواهد گرفت.

«رضا حسن زاده» عضو هیات مدیره انجمن سنگ ایران نیز در این نشست خبری، ضمن یادآوری آثار ماندگار سنگی ایران در موزه های داخل و خارج کشور گفت: ایران از معادن سنگ زیادی با تنوع بالا برخوردار است، کیفیت این سنگ ها در بازارهای جهانی نیز مورد توجه قرار دارد.

«فرهاد آزرمی» رئیس شورای سیاستگذاری فستیوال در این نشست بیان نمود : استفاده از سنگ از گذشته بوده است و برگزاری این فستیوال برای ایحاد نگاه ویژه و توجه خاص به این بخش است.

«مهدی فلاح» دبیر این جشنواره هم گفت: ایران در زمینه صادرات سنگ تزئینی و نما تاکنون جایگاه اثرگذاری نداشته که لازم است با روش‌های مختلف این مهم بازیابی شود.

«حسین دنیاگرد» رئیس کمیسیون هنرو معماری در این نشست اعلام کرد : کمیسیون هنر و معماری زیر مجموعه انجمن سنگ است. اگر امروز موفق شدیم چنین فستیوالی را در سطح ملی و همچنین بین‌المللی اجرا کنیم به واسطه بزرگانی بوده است که در کنار ما بودند.

«محمد رسا» که در این نشست بعنوان نماینده اسپانسر حضور داشت ضمن قدردانی از دست اندرکاران اجرای این برنامه گفت : می بایست چنین برنامه هایی با هدف برندینگ و معرفی هرچه بیشتر و بهتر سنگ ایرانی در جامعه جهانی بیشتر از قبل انجام شود و این مستلزم حضور پرقدرت فعالان و دست اندرکاران صنعت سنگ تزئینی کشور می باشد.

در پایان این نشست از پوستر فستیوال ملی طراحی سنگ ایران توسط ریاست انجمن سنگ ایران و ریاست شورای سیاستگذاری فستیوال رونمایی شد.