احمد شریفی در گفتگو با بیرونیت مطرح کرد: خواستار برگزاری نمایشگاه سنگ با ایران کانمین هستیم
دبیرکل انجمن سنگ ایران گفت: برگزاری دوازدهمین نمایشگاه سنگ های تزیینی در تیر ماه سال جاری از سوی شرکت سهامی نمایشگاه ها اجرا خواهد شد،در حالی که انجمن سنگ های تزیینی پیشنهاد کرده است تا این نمایشگاه در آبان ماه و همزمان با ایران کانمین برگزار شود. احمد شریفی در گفتگو با بیرونیت گفت: در سنوات گذشته نمایشگاه سنگ های تزئینی با دستاوردهای موفقی مواجه بوده است اما امسال به دلیل ناهماهنگی به نظر می آید کیفیت استقبال از این نمایشگاه به مانند سالهای قبل نباشد. او افزود: شرکت سهامی نمایشگاه علی رغم مخالفت انجمن سنگ های تزیینی اصرار بر برگزاری این نمایشگاه دارد و تاکنون پیگیری‌های ما به نتیجه نرسیده است.

دبیرکل انجمن سنگ ایران در ادامه از مکاتبه با معاون معدنی وزارت صنعت خبر داد و گفت: نامه‌ای خطاب به مهندس کشاورز ارسال کردم و از او خواستار شدم تا مساعدت لازم را پیرامون برگزاری این نمایشگاه با انجمن سنگ های تزیینی داشته باشد، معتقدم که شرکت سهامی نمایشگاه علی‌رغم تمام مسائل کارشناسی به برگزاری چنین نمایشگاهی اصرار ورزیده است.
شریفی ادامه داد: در سالی که به دنبال رفع موانع تولید هستیم برگزاری چنین نمایشگاه‌هایی می‌تواند در حمایت از صادرات و تولید باشد و انتظار می رود که نظر کارشناسان صنعت سنگ و انجمن درباره برگزاری نمایشگاه اعمال شود.
دبیرکل انجمن سنگ ایران در بخش بعدی گفته های خویش با اشاره به برگزاری فستیوال هنری سنگ گفت:خوشبختانه فستیوال هنری سنگ یکی از بهترین فستیوال های شناخته شده است که از بین ۵۰۰ اثر، ۹۰ اثر با ارزش و قابل قبول را در کمیته شورای آثار انتخاب کردند.
شریفی در پایان گفت: اگر شرکت سهامی نمایشگاه ها برای برگزاری نمایشگاه در آبان ماه موافقت کند می‌توانیم سالنی را به‌عنوان نمایش این آثار هنری در نظر بگیریم که فضایی بسیار هنری و ارزشمند را از صنعت سنگ به نمایش خواهد گذاشت.