دستگاه راسول در دو نوع، با الکتروموتور 7.5 اسب و الکترو موتور 10 اسب تولید می شود و هیدرو پمپ ها در دو نوع چپ گرد و راست گرد روی دستگاه نصب می شود .
دستگاه راسول حفاری از دو بخش اصلی تشکیل شده است
1) یونیت راسول که به راحتی توسط یک نفر قابلیت حمل و جابه جایی دارد.
2) دکل راسول که توسط دو نفر قابل حمل و جابه جایی است و به دو صورت افقی و عمودی عملیات حفاری را انجام می دهد .
قطر حفاری بسته به سایز مته ها در دو قطر 70 میلیمتر و 90 میلیمتر انجام می شود . عمق حفاری نیز بستگی به کاربرد حفاری دارد. در معادن سنگ ساختمانی معمولا از 10 متر تا حداکثر 20 متر حفاری انجام می شود ولی در معادن انفجاری با توجه به نقشه انفجار تا عمق 30 متر و حتی 35 متر حفر می شود زیرا در معادن سنگ ساختمانی از لحاظ ابعاد سنگ، محدودیت برش وجود دارد و همچنین سوراخ های افقی و عمودی حفر شده باید به یکدیگر برخورد کنند.
اگر عمق حفاری زیاد باشد دستگاه دچار انحراف شده و سوراخ ها به یکدیگر برخورد نمی کنند به همین دلیل عمق حفاری در معادن سنگ ساختمانی کمتر است. سرعت حفاری به نوع سنگ یا زمینی که مورد حفاری قرار می گیرد بستگی دارد و در شرایط مختلف متفاوت است .
سه نکته مهم که در هنگام کار با دستگاه راسول باید به آن توجه کرد.
1) مخزن روغن دستگاه پر باشد
2) جهت دور پمپ بر عکس نباشد
3) هیچ وقت راسول در مدار بسته قرار نگیرد زیرا در هر سه مورد، سریعا پمپ دچار مشکل می شود و حتی منجر به تعویض پمپ ها می گردد.
در ضمن باید به این نکته اشاره کرد که اغلب راسول ها دچار انحراف در حفاری می شوند که اپراتور دستگاه بنا به تجربه خود انحراف را به حداقل می رساند.

 

 

4 دیدگاه. دیدگاه جدید بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست