نمایشگاه سنگ نورنبرگ بصورت دوسالانه در تیرماه در شهر نورنبرگ آلمان برگزار می گردد. شهر نورنبرگ در آلمان به دلیل دارا بودن شرایط جغرافیایی بعنوان مرکز اقتصادی اروپا از دیرباز شناخته می شود. وجود این خصوصیت باعث رونق یافتن نمایشگاه سنگ در آن شده است.میتوان نمایشگاه سنگ نورنبرگ را به عنوان یک تحول بزرگ در صنعت جهانی سنگ معرفی نمود. این نمایشگاه به‌عنوان مرکز ارائه محصولات جدید و نوآوری شناخته شده و محل مناسبی برای کسب اطلاعات و الگو گرفتن سازندگان محسوب می‌شود و تولیدکنندگان نیز شانس ارائه مهارت‌ها و معرفی شرکت و حرفه خود را در آن دارند. نمایشگاه استون تک نورنبرگ آلمان هر دو سال یک‌بار در شهر نورنبرگ برگزار شده و نمونه کامل و بی‌نقص یک نمایشگاه جهانی با ماموریت ارائه اطلاعات و تکنولوژی‌های جدید و فن‌آوری‌های به‌روز است. برگزار کننده نمایشگاه خصوصی سنگ نورنبرگ به عنوان اسپانسرهای افتخاری ،انجمن سنگبریهای آلمان ( Association Of German Stone Masons ) و حمایت معنوی انجمن سنگ طبیعی آلمان ( German Natural stone Association ) را دارد. این دو انجمن از مهمترین تشکل های صنفی سنگ کشور آلمان می باشند و برای برگزار شدن هرچه بهتر این نمایشگاه برنامه های حمایتی بسیار مفیدی را ارائه می دهند و حتی در این راه از بودجه داخلی خود نیز استفاده می کنند.

این نمایشگاه زمینه ساز شناخت بهتر تمایلات و گرایشات بازار با بررسی کلی تمام خدمات و کالا‌های تخصصی موجود در بازار نه تنها در آلمان بلکه در تمام بازار سراسر دنیا با استفاده از توزیع و پخش محصولات ارائه شده در نمایشگاه را بوجود می آورد. نمایشگاه سنگ نورنبرگ نمایشگاهی مفید برای ساختن شبکه ارتباطی کاری است.

نمایشگاه سنگ آلمان

این نمایشگاه محل عرضه محصولاتی نظیر سنگ طبیعی، سرامیک، سنگ فراوری شده، فناوری، تجهیزات، ایمنی صنعتی و حفاظت از محیط‌زیست، مواد شیمیایی ساختمانی، سنگ‌های قیمتی و دکوراسیونی می باشد. همچنین این نمایشگاه شاهد ارائه خدمات و مشاوره، ماشین‌آلات و تجهیرات، ماشین‌آلات سنگین معدنی و حضور مقامات دولتی و نشریات و مجلات تجاری در حوزه سنگ نیز می باشد.

می توانید جهت اطلاع از آخرین اخبار نمایشگاه سنگ نورنبرگ آلمان به تارنمای نمایشگاه به نشانی www.stone-tec.com مراجعه نمایید.

Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed