از مهمترین اولویت های انجمن سنگ ایران در سال جاری، ساماندهی کمیسیون آموزش و پژوهش است. متاسفانه به دلیل شیوع و همه گیری بیماری کرونا، برگزاری جلسات حضوری جهت رعایت موارد بهداشتی امکان پذیر نبوده؛ لذا دبیرخانه ی انجمن سنگ با بهره گیری از قابلیت های فضای مجازی اقدام به تشکیل کمیسیون ها از جمله کمیسیون آموزش و پژوهش نموده است. در سال جاری انجمن سنگ ایران سعی بر آن داشته است که از حضور اساتید فعال در مراکز آموزشی و پژوهشی دانشگاه ها و دبیران انجمن های علمی دانشجویی بیشتر بهره برد.
از مهمترین اهداف کمیسیون آموزش و پژوهش در سال جاری، انتخاب و تدوین عناوین دوره های آموزشی مورد نیاز برای فعالین صنعت سنگ کشور است که در اولین جلسه ی مجازی در تاریخ 99/03/27 نیز مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و مقرر شد عناوین مربوطه با توجه به نیازسنجی و برنامه ریزی آموزشی در صنعت سنگ که توسط دانشگاه صنایع و معادن وزارت صمت تدوین شده، انتخاب و تکمیل شوند. هم چنین به منظور پیشبرد بهتر و سریع تر اهداف، کمیته های فرعی این کمیسیون به 2 یا 3 کمیته ی اصلی تغییر یابد.