هیئت مدیره انجمن سنگ ایران در نشستی که با حضور فعالان و دست اندرکاران صنعت سنگ در استان اردبیل در محل اتاق بازرگانی  اردبیل برگزار شد ، ابعاد و زوایای مختلف تشکیل انجمن سنگ استانی را مورد بررسی قرار داد.

در این نشست که با حضور دکتر شکوری رئیس هیئت مدیره  انجمن سنگ ایران ، دکتر پیر موذن رئیس اتاق بازرگانی  اردبیل، مهندس وثوق عضو هیئت رئیسه اتاق بازرگانی  اردبیل و فعالان اقتصادی حوزه سنگ و معدن این استان برگزار شد، قویتر و پررنگ شدن تشکل های صنفی استانی از یک سو و از سوی دیگر اثربخشی آنها در بخش دولتی ضروری دانسته شد.

در این نشست ریاست انجمن سنگ ایران با دعوت از همه فعالان اقتصادی و بازرگانان صنعت سنگ کشور در این امر بیان داشت در صورت داشتن یک تشکل قوی، سراسری و ملی می توان به ایفای نقش مطالبه گری پرداخت و با حضور فعالان صنعت در جایگاه های مهم معدنی از جمله شورای عالی معادن، شورای گفتگوی بخش خصوصی و دولت ، پژوهشکده مجلس و سایر نهادهای اثرگذار می توان از خلق بسیاری از قوانین نادرست و غلط جلوگیری و کمک شایانی به صنایع پایین دستی نمود.