هیئت مدیره انجمن سنگ ایران بمنظور برنامه ریزی جهت اعزام هیئت تجاری به نمایشگاه ورونا در سال 1402 با دبیراول سفارت ایتالیا در تهران دیدار نمود.

در این نشست رئیس انجمن سنگ ایران ضمن تقدیر و تشکر از همکاری بخش کنسولی سفارت ایتالیا در سال های گذشته در جهت ارائه خدمات به فعالان و بازرگانان صنعت سنگ تزئینی ایران بر تقویت همکاری های فی مابین صنعت سنگ ایران وایتالیا وهمچنین احیای تفاهم نامه همکاری های مشترک بین وزارتخانه صنعت دو کشور تاکید نمود. ایشان بیان داشت انجمن سنگ ایران آمادگی دارد در این زمینه گام های موثری را بردارد چنانچه گام اول را همزمان با نمایشگاه سنگ شیامن در دیدار با رئیس انجمن سنگ ایتالیا برداشته و در صدد است بتواند با بکارگیری تکنیسین های ایتالیایی و اعزام نیروهای ایرانی به ایتالیا جهت گذراندن دوره های آموزشی استاندارد گام های بعدی را بردارد.

رئیس انجمن سنگ ایران گفت انجمن سنگ قصد دارد هیئت تجاری متشکل از فعالان و بازرگانان و دست اندرکاران زنجیره ارزش صنعت سنگ تزئینی کشور بمنظور بازدید از نمایشگاه ورونا و تعامل هرچه بیشتر صنعتگران ایرانی با شرکت های ایتالیایی و بهره برداری از آخرین فناوری های روز دنیا در حوزه سنگ اعزام نماید.

در جریان جلسه شوذب جباری عضو هیئت مدیره انجمن سنگ ایران ضمن اشاره به سوابق همکاری های آموزشی و نمایشگاهی فی مابین انجمن سنگ ایران و ایتالیا در سال های گذشته و مساعدت هرساله سفارت آن کشور به انجمن سنگ درخصوص تعیین وقت سفارت و صدور ویزا بر ضرورت تداوم همکاری ها بویژه در زمینه همکاری های نمایشگاهی تاکید نمود.

در ادامه دبیراول سفارت ایتالیا نیز اظهار نمود این سفارتخانه علاقمند به تداوم همکاری های مشترک مطروحه می باشد و در این مسیر از انجمن سنگ ایران نیز حمایت خواهد داشت.