📌به گزارش جهان صنعت نیوز، دریافت عوارض صادراتی از مواد خام و نیمه‌خام که با رای دیوان عدالت اداری متوقف شده بود، دوباره از سوی گمرک ایران ابلاغ شد. این اقدام هرچند به‌زعم دولت، جلوگیری از افزایش قیمت‌ها و جلوگیری از خام‌فروشی برخی مواد معدنی است، اما از دیدگاه صاحبنظران اقتصادی به خوبی بیانگر این است که دولت برای تامین کسری بودجه، دستور توقف صادرات و تعطیلی شرکت‌های معدنی را صادر کرده است که حکم کاهش درآمدهای ارزی کشور را دارد. در واقع این اقدام دولت، نوعی ضربه به خود نیز تلقی می‌شود، چراکه اقتصاد کشور این روزها بیش از هر زمان دیگری، وابسته به درآمدهای ارزی است.

📌بهرام شکوری رئیس کمیسیون معادن و صنایع معدنی اتاق ایران و رئیس انجمن سنگ ایران، در نشست ابعاد و تبعات لغو دستور توقف دیوان عدالت اداری در خصوص وصول عوارض صادراتی کلیه مواد و محصولات معدنی، صنایع معدنی فلزی و غیر فلزی که در اتاق بازرگانی ایران برگزار شد، به تحلیل ابعاد این موضوع پرداخت.

🔽کانال انجمن سنگ ایران

@iranstoneassociation

Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed