🔴وزارت امور اقتصادی و دارایی با صدور  فراخوانی از تشکل‌های تولیدی در خواست کرد: بخشنامه‌های خلق‌الساعه را معرفی تا اجرای آن متوقف شود

📌دبیر هیات مقررات‌زدایی وزارت اقتصاد در نامه‌ای به روسای اتاق‌های بازرگانی، اصناف تعاون و روسای انجمن صنفی کارفرمایی و صمت ایران اعلام کرد: مقررات تنها در صورت ثبت در سامانه ملی قوانین و مقررات نافذ هستند.

📌در متن این نامه آمده است؛
همان‌طور که مستحضرید؛ بر اساس ماده ۲۴ قانون بهبود مستمر محیط کسب‌وکار مصوب ۱۳۹۰.۱۱.۱۶ دولت و دستگاه‌های اجرایی مکلف‌اند به‌منظور شفاف‌سازی سیاست‌ها و ایجاد ثبات اقتصادی، هرگونه تغییر سیاست‌ها، مقررات و رویه‌های اقتصادی را در زمان مقتضی قبل از اجرا، به اطلاع عموم برسانند.
از سوی دیگر بر اساس ماده ۳۰ قانون بهبود مستمر محیط کسب و کار، دستگاه‌های اجرایی مکلف‌اند هرگونه آیین‌نامه، دستورالعمل، بخشنامه یا مقرره خود را بلافاصله در سامانه ملی قوانین و مقررات ثبت نمایند و به اطلاع عموم برسانند و مقررات، تنها در صورت ثبت در این سامانه، نافذ است.
نظر به عزم دولت مبنی بر ایجاد ثبات اقتصادی و پیش‌بینی‌پذیری محیط کسب و کار، آیین‌نامه‌های اجرایی مواد ۲۴ و ۳۰قانون بهبود مستمر محیط کسب و کار، به پیوست، تقدیم می‌شود.
📌به دلیل اهمیت موضوع و ضرورت نظارت مستمر بر اجرای کامل این دو آیین‌نامه، خواهشمند است به اتحادیه‌ها و تشکل‌های اقتصادی ذیل آن مجموعه ابلاغ فرمایید در صورت مشاهده هرگونه بخشنامه یا دستورالعمل مغایر دو آیین‌نامه پیوست، مستندات مربوطه را در پیام‌رسان‌های بله یا ایتا به شماره ۰۹۳۳۲۳۵۳۱۹۵ ارسال و یا با شماره ۳۹۹۰۴۱۴۲- ۰۲۱ تماس بگیرند.