فعالان معدنی می گویند این بخش ها نتوانسته اند برای صنعت سنگ مطالبه گری کنند

📌مینا ایزدی دبیر گروه اقتصاد اصفهان زیبا گزارش می دهد:

بر اساس آمارهای ارائه شده ۲۰ تا ۳۰ تشکل صنعت سنگ در اصفهان فعالیت دارد  فارغ از مشکلاتی که در سطح اقتصاد کلان وجود دارد، تشکل های تخصصی می توانند به عنوان حلقه واسطه بین  بخش خصوصی و حاکمیت نقش تاثیرگذاری در کمرنگ تر شدن مشکلات این صنعت داشته باشند  با وجود این تشکل‌های صنعت سنگ در اصفهان کارآمدی لازم را نداشته اند.

📌نائب رئیس کمیسیون صنایع و معادن اتاق اصفهان در پاسخ به اصفهان زیبا، مبنی بر اینکه چرا با وجود فعالیت تعداد زیاد تشکل صنعت سنگ در اصفهان، این تشکلها نتوانسته اند اقدامات مناسبی جهت رفع مشکلات فعالیت صنعت سنگ اصفهان انجام دهد و چرا فعالیت شاخص و تاثیرگذاری در بخش تولید و صادرات سنگ اصفهان نداشته اند؟ گفت: تشکل های معدنی که در اصفهان وجود دارند کارکرد خودشان را از دست داده اند و صرفا به عنوان تشکل هایی که حق رای داشته باشند فعالیت می کنند، در واقع اینها سیاست هایی بود که خود صاحبان صنایع و صاحبان حرف در پیش گرفتند.

📌حسام الدین فرهادی نسب خاطر نشان کردند: برای ما انجمن سنگ ایران و انجمن سنگ اصفهان رسمیت دارد و از نظر قانونی شناخته شده است.

متاسفانه انجمن سنگ اصفهان هنوز ثبت رسمی نشده است. دوستان به صورت غیر رسمی زحمت می کشند و فعالیت انجام می دهند ولی اینکه از نظر قانونی و جایگاه قانونی بتوانند مطالبه گری کنند و کارهای مربوط به تشکل را انجام دهند  موفق نبوده اند.

📌فرهادی نسب بیان کرد:

در میز سنگ کشوری درنمایشگاه اصفهان که در نمایشگاه قبلی تشکیل شد. مصوبه ای داشتیم تا به  کمک فعالان و پیشکسوتان صنعت سنگ این تشکل راه اندازی شود وقتی محقق شود به عنوان تشکل مادر شناخته می شود.

🔽کانال انجمن سنگ ایران

@iranstoneassociation